elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola sorteja estades de cap de setmana per captar vot i guanyar el concurs de Ferrero Rocher

Peníscola sorteja estades de cap de setmana per captar vot i guanyar el concurs de Ferrero Rocher
  • Peníscola demana el vot per brillar aquest Nadal amb Ferrero Rocher després de quedar finalista amb Briviesca

MÉS FOTOS
Peníscola sorteja estades de cap de setmana per captar vot i guanyar el concurs de Ferrero Rocher - (foto 2)
Peníscola sorteja estades de cap de setmana per captar vot i guanyar el concurs de Ferrero Rocher - (foto 3)

Després de passar a la final del concurs "Juntos Brillamos Más", l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb l'Agrupació d'Empresaris Turístics de la localitat, Agretur, sorteja cinc estades de cap de setmana premiant el vot i l'amplificació del missatge de petició del mateix.

A través dels canals oficials en xarxes socials, Peníscola Turisme ha llançat el sorteig el resultat del qual es donarà aquest divendres, el dia en què es tancaran les votacions per guanyar la gran final.

Els requisits per participar són votar o haver votat i compartir el missatge de petició de vot "així podem premiar els que ens estan recolzant és aquest concurs i incentivem que compartixquen la nostra il·lusió amb els seus contactes, podent així sumar suports" ha explicat la regidora del àrea, Raquel París, que ha recordat que en una sola setmana cal sumar tots els suports possibles i així poder aconseguir la il·luminació de Ferrero Rocher.

Tal com els va explicar elperiodic.com, Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l'O amb espelmes i Peníscola (Castelló) i el seu Mercat Nadalenc han estat els municipis i les tradicions que han rebut un major suport per part dels consumidors a la vuitena edició de la iniciativa nadalenca de Ferrero Rocher Junts brillem més. Ara, tots dos passen a la segona fase i lluitaran durant aquesta setmana amb l'objectiu d'aconseguir fer brillar com mai els seus pobles i tradicions nadalenques gràcies a Ferrero Rocher.

Pujar