1 de juny de 2020 1/6/20

Peníscola serà escenari aquest març del circuit Pirates Race

Peníscola serà escenari aquest març del circuit Pirates Race - (foto 1)

  Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu d’una multitudinària prova el diumenge 22 de març. En aquest cas, la Ciutat a la Mar acollirà la cursa d’obstacles temàtica "Pirates Race", un circuit de 8 quilòmetres que compta ja amb més de 400 inscrits. Amant de l’esport de diferents punts del país i de la comarca es donaran cita aqueix cap de setmana per participar en aquest repte esportiu amb uns 30 obstacles.

  La Pirates Race la primera cursa d’obstacles (OCR) amb temàtica pirata d’Espanya. En aquesta, "els corredors i corredores posaran a prova la seua força física i mental, el seu equilibri, la seua resistència i les seues habilitats, així com la capacitat de divertir-se i gaudir de la dificultat de sobrepassar els obstacles en els 8 quilòmetres de recorregut", ha explicat el director esportiu de la prova, Héctor Valls, qui ha reconegut que "Peníscola i Pirates Race són una combinació molt atractiva per als participants".

  La responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, Dolo Bayarri, ha agraït a l’organització que haja escollit Peníscola per dur a terme una prova del nivell de Pirates Race. "És un plaer comptar amb esdeveniments d’aquestes dimensions i dinamitzar, així, el turisme esportiu fins i tot fora de temporada", ha manifestat Bayarri. Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha definit l’esdeveniment com "un esdeveniment idoni per sumar atractiu a la destinació, per la seua magnitud i per la seua gran acollida entre el públic".

  La Pirates Race ofereix diferents modalitats perquè en puguen gaudir persones de diferents edats i categories. "És una prova adaptada a tots els nivells, per la qual cosa els participants poden ser des de corredors populars, que s’hi inicien, fins a corredors d’elit de primer nivell", ha exposat Valls. Tant la sortida com l’arribada se situaran en el Passeig Marítim i el recorregut transcorrerà per camins naturals, platja, passeig i pel nucli antic. La prova compta amb una modalitat infantil "Pirates Kids", pensada especialment per a xiquets de 8 a 12 anys.

  Inscripcions obertes en el web: www.piratesrace.com

  Pujar