26 de novembre de 2020 26/11/20

Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura

Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura - (foto 2)
  Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura - (foto 3)
  Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura - (foto 4)
  Peníscola s'enfoca en la pròxima temporada posant-se en valor com a destinació segura - (foto 5)

  Finalitzada la temporada estival, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat aquesta setmana el Consell Sectorial de Turisme per fer balanç de l'estiu i programar els pròxims mesos i la nova campanya.

  Des del consistori s'han valorat positivament les xifres que llança l'últim trimestre, "calia esperar un estiu complicat i ho ha sigut, no obstant això, les xifres d'ocupació durant els mesos d'agost i setembre, per damunt del 65%, han sigut raonablement positives la qual cosa ens fa felicitar-nos a tots" ha valorat la regidora de l'àrea, Raquel París, que ha presidit la trobada amb l'empresariat local.

  En aquesta línia ha volgut destacar "el bon comportament de la demanda, que ha anat creixent a mesura que avançava la campanya" gràcies a la "exemplaritat de la nostra oferta, que ha sigut capaç de garantir la seguretat dels qui ens triaven per a passar les seues vacances" ha posat en valor la regidora.

  "No hem estat exempts de brots, però ens hem mantingut en nivells més que raonables i això és gràcies a totes i tots els treballadors i empresaris que han adoptat les mesures necessàries perquè els qui ens visitaven se sentiren segurs" ha manifestat.

  A més, ha volgut destacar el "gran esforç que l'administració local hem fet per gestionar la seguretat i control d'aforaments en espais d'alta concurrència, com les platges".

  En aquesta línia, diversos dels consellers representants del col·lectiu empresarial local han referit multitud d'agraïments per part dels seus clients per les mesures de seguretat implementades en col·laboració amb les autoritats locals i la Policia Local, això - han assegurat- ha facilitat que molts turistes allargaren les seues estades.

  Aquesta circumstància "hem d'aprofitar-la i saber traure-li partit, hem sigut capaços de generar confiança amb el treball conjunt i un esforç enorme per part dels establiments ; els nostres turistes han tornat als seus llocs de residència amb la tranquil·litat d'haver sigut cuidats i hem de recordar-los-ho i continuar treballant en aquesta direcció perquè, durant els pròxims mesos i la nova campanya de l'any pròxim, continuen elegint-nos" ha manifestat el president de la patronal local (Agretur), Francisco Ribera, qui ha reivindicat el posicionament de Peníscola com a destinació segura.

  El visitant de proximitat i l'agenda d'esdeveniments

  El sector de restauració ha sol·licitat a l'àrea de Turisme un esforç per promocionar els atractius de la destinació en els pròxims mesos d'hivern enfocant-se en el visitant de proximitat, apel·lant a la importància que tindran els desplaçaments curts i les estades curtes de cap de setmana.

  El sector no renuncia a continuar la seua activitat fora de l'habitual temporada alta i, per a això, ha reclamat també programació per als pròxims mesos.

  En aquest sentit des de l'àrea de Turisme s'ha informat sobre la programació d'activitats per al pròxim pont d'octubre, així com la celebració d'unes noves jornades gastronòmiques en aquest mes i l'organització de dos grans esdeveniments esportius abans de la fi del mes de novembre.

  Quant a l'agenda d'activitats habitual del mes de desembre, l'Ajuntament està treballant en la seua programació amb l'adopció de mesures de seguretat.

  Pujar