elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants

Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants
  • Durant els pròxims dies festius es preveu el desplaçament de visitants i turistes a la localitat de dins de la pròpia Comunitat, territori dins del qual està permesa la mobilitat

El turista de la Comunitat ja ha triat Peníscola aquest estiu com a destinació per a les seues vacances, i s'ha convertit en un dels mercats emissors principals dins del territori nacional.

Atesa la possibilitat que durant aquest pont es consolide aquesta tendència, tenint en compte les restriciones a la mobilitat imposades per la comunitat autònoma que eviten poder eixir del territori per a desplaçaments no essencials, a Peníscola la Policia Local es prepara per a l'arribada de visitants en els pròxims dies del pont.

Des de la Prefectura s'ha comunicat la importància de fer un seguiment de l'acompliment de les mesures de seguretat en les zones amb una possible major concurrència de visitants "que hauran de percebre a la Policia Local com els seus aliats en la lluita contra aquesta pandèmia" ha explicat el responsable del cos local de policia, Antonio Morejón.

"La nostra implicació ha sigut i és màxima i els agents treballaran perquè tots se senten segurs, vetlant per l'acompliment de les normes i atenent qualsevol incidència que puga donar-se al llarg dels pròxims dies" ha assegurat.

Concretament es realitzaran controls aleatoris per al control de la mobilitat, amb la finalitat de garantir que es compleixen les restriccions imposades per les autoritats competents; així com patrulles de vigilància de l'acompliment de les diferents normes de seguretat referents a aforaments, distàncies de seguretat i ús de mascareta.

"Durant l'estiu identifiquem un elevat grau d'acompliment de les recomanacions de seguretat i qui no les complia per desconeixement o distracció, atenia els requeriments policials en un alt percentatge: han passat diversos mesos i la població avui està encara més conscienciada" ha manifestat Morejón.

Campanya de conscienciació

Des de l'Ajuntament de la ciutat s'ha impulsat una campanya de conscienciació ciutadana mitjançant la senyalització d'espais públics i a través dels canals institucionals per a un ús responsable dels espais comuns; aquesta campanya s'ha posat en marxa des del mes de novembre passat i paral·lelament a la presa de noves mesures per a la contenció de la propagació del virus per part de les administracions superiors.

Actualment Peníscola únicament compta amb 8 casos actius de Covid19 segons la Conselleria de Sanitat, amb una incidència acumulada de poc més de 100 casos per cada 100.000 habitants.

MÉS FOTOS
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 2)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 3)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 4)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 5)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 6)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 7)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 8)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 9)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 10)
Peníscola reforçarà la vigilància durant el pont de desembre davant l'arribada de visitants - (foto 11)
Pujar