5 de desembre de 2020 5/12/20

Peníscola programa activitats per a un Halloween en família

Peníscola programa activitats per a un Halloween en família - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Peníscola programa activitats per a un Halloween en família - (foto 2)

  La Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Peníscola programa activitats per al cap de setmana de la festivitat de Tots Sants orientades al públic familiar.

  El dissabte dia 31 d'octubre començaran els actes amb el Halloween Parade, una desfilada de carrosses ambientat en la temàtica que acabarà en la plaça de Santa Maria en la qual grans i menuts podran prendre fotos en un espectacular photocall terrorífic.

  A més, de 10 del matí a 9 de la nit, el dissabte, els comerços de Peníscola oferiran al públic els seus productes en el passeig marítim, amb l’esdeveniment, ja tradicional, Botigues al carrer.

  El diumenge primer de novembre, hi haurà dos espectacles de titelles sobre el tradicional festeig de la castanyada, un al matí, i un altre a la vesprada, tot orientat al gaudi en família.

  "Creiem que hem de continuar proposant activitats complint les mesures de seguretat sanitàries i continuar donant bons motius per a dinamitzar l'activitat econòmica en el nostre municipi" ha manifestat l'edil de l'àrea, Ramón Simó, durant la presentació de la programació.

  En aquest sentit l’alcalde, Andrés Martínez, ha transmés que el conjunt de l'equip de govern està treballant per programar activitats culturals i esportives, tal com van sol·licitar els representants del sector turístic en l'últim Consell sectorial, al final de la campanya "hem de continuar fent costat al sector amb tota la responsabilitat de cuidar de les mesures de seguretat" ha assegurat.

  Pujar