elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola programa activitats de conscienciació mediambiental per als més xicotets aquest estiu

Peníscola programa activitats de conscienciació mediambiental per als més xicotets aquest estiu
  • Els més menuts podran gaudir de tallers gratuïts durant el mes de juliol en el recinte del Centre d'Estudis, amb la col·laboració de la Fundació Global Nature

MÉS FOTOS
Peníscola programa activitats de conscienciació mediambiental per als més xicotets aquest estiu - (foto 2)
Peníscola programa activitats de conscienciació mediambiental per als més xicotets aquest estiu - (foto 3)
Peníscola programa activitats de conscienciació mediambiental per als més xicotets aquest estiu - (foto 4)

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola llança la programació de Peníscola Natural per a aquest mes de juliol, després del bon acolliment dels tallers l'any passat.

Concretament es tracta de quatre activitats que es desenvoluparan en la zona enjardinada del recinte del Centre d'Estudis, al costat de la platja Sud, des del dia 14 fins al dia 31 de juliol, amb la participació de l'equip de la Fundació Global Nature.

El primer taller serà el de "Mosquiters en acció", per a conéixer els millors aliats contra els mosquits, s'aprendrà a identificar aus migradores i a construir nius per al seu refugi. Aquest taller tindrà lloc el 14 de juliol entre les 10.00h i les 11.30h.

El segon taller tindrà lloc el dia 20 del mes, en el mateix horari, i es titula "Bombes de llavors" en el qual es comparteixen nocions bàsiques i senzilles sobre jardineria.

El tercer taller es durà a terme el dia 28 de juliol i tractarà sobre plantes aromàtiques, on trobar-les i les seues utilitats, titulat "Aromes del Mediterrani".

Per a finalitzar la programació, el dia 31 es realitzarà un taller sobre insectes, com identificar-los i com construir un habitacle per a diferents espècies.

Pujar