28 d’octubre de 2020 28/10/20

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat - (foto 2)
  Peníscola presenta la programació per a la festivitat de Sant Antoni Abat - (foto 3)

  La regidoria de Festes ha presentat avui la programació per la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat que arrencarà al municipi ja aquest cap de setmana amb la tradicional baixada de l'arbre per part de les cavalleries, el dissabte dia 12 de gener. El diumenge continuaran les festes amb la venda de butlletes per la rifa per part dels majorals i els membres de la Comisió de la pròpia associació de Sant Antoni.

  El dijous dia 17, dia de Sant Antoni, es realitzarà la tradicional missa en la que s'imporsarà la brusa i el mocador del Majoral 2019 a Valentín Albiol; posteriorment els majorals visitaran la Ludoteca Municipal i l'escola de primària per entregar els premis del concurs de dibuixo i lloes.

  El dissabte dia 19 de gener es durà a terme la tradicional desfilada de cavalleries que acabarà amb l'encesa de la foguera per celebrar la torrada popular. L'Ajuntament oferirà a tots els assistents les botifarres i llonganisses par torrar a preu d'un euro, a benefici de la Creu Roja. Desrés del sopar hi haurà una gran revetlla popular a l'edificio sociocultural.

  El diumenge dia 20 finalitzarà l'agenda festiva amb la benedicció d'animals, la rifa i un esmorzar de germanor.

  Tota la programació:
  http://va.peniscola.org/ver/11103/San-Antonio-2019.html

  Pujar