elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola porta fins a Vinaròs el seu punt de vot itinerant per a arribar a la final del concurs de Ferrero Rocher

Peníscola porta fins a Vinaròs el seu punt de vot itinerant per a arribar a la final del concurs de Ferrero Rocher
  • Després de visitar ahir el municipi de Benicarló, l'equip de Turisme de l'Ajuntament s'ha desplaçat al mercat municipal vinarossenc

MÉS FOTOS
Peníscola porta fins a Vinaròs el seu punt de vot itinerant per a arribar a la final del concurs de Ferrero Rocher - (foto 2)
Peníscola porta fins a Vinaròs el seu punt de vot itinerant per a arribar a la final del concurs de Ferrero Rocher - (foto 3)

L'Àrea de Turisme de Peníscola ha habilitat aquest matí un punt de votació itinerant per a incrementar la captació de vot a Vinaròs.

El desplaçament ha sigut al Mercat Municipal on "pràcticament tots els veïns que trobem ens confirmen que ja han votat per Peníscola i ens emociona molt veure la il·lusió que comparteixen amb nosaltres. Continuem ajudant a participar als més majors ja que el vot és només telemàtic i, amb ells, estem sumant molts suports" ha explicat la regidora de l'àrea de Turisme i Comerç, Raquel París. La ruta continua en els pròxims dies, amb l'objectiu de seguir visibilitzant la campanya i captar vots. Demà l'equip es desplaçarà a Castelló, a la plaça de la Pescateria.

Enllaç per a votar per Peníscola: https://pueblos.ferrerorocher.es/es/es/xp/pueblos/vota

Pujar