elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola estudia recollir les botelles de vidre porta a porta

Peníscola estudia recollir les botelles de vidre porta a porta
  MÉS FOTOS
  Peníscola estudia recollir les botelles de vidre porta a porta - (foto 2)

  El regidor de Medi Ambient, Miguel Castell, ha mantingut una trobada amb els responsables territorials d’Ecovidrio amb l'objectiu de sol·licitar-los un estudi de viabilitat de la implantació del sistema de recollida porta a porta en la ciutadella emmurallada.

  L'entitat estatal dimensionarà aquest servei específic per als tres mesos de la temporada alta turística en el municipi i es produirà una nova reunió per a valorar la seua posada en marxa i les condicions, en la qual es podrien establir el nombre de dies de recollida en els més de 70 establiments situats en el nucli antic.

  Des de la Regidoria s'ha sol·licitat també incrementar la freqüència de recollida de vidre en els punts de recollida distribuïts per tot el terme municipal, així com la incorporació de més iglús.

  El municipi ha sigut seleccionat per Ecovidrio, un any més, per a participar de la campanya Banderes Verdes, en la qual els grans generadors de vidre (hotels i establiments de restauració) es comprometen a la separació dels residus per al seu reciclatge.

  Pujar