7 d’agost de 2020 7/8/20

Peníscola estudia com celebrar les seues festes patronals al setembre

Peníscola estudia com celebrar les seues festes patronals al setembre - (foto 1)
  • La regidoria de Festes està organitzant els actes ateses les recomanacions de seguretat sanitària

MÉS FOTOS
Peníscola estudia com celebrar les seues festes patronals al setembre - (foto 2)

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat aquesta setmana els responsables del Grup Cultural Danses, la Bansa Batalla de Moros i Cristians i l'Associació Musical Verge d'Ermitana per afrontar l'organització dels dies de la Patrona.

"Malgrat que enguany les Festes Patronals seran, necessàriament, diferents per la situació de pandèmia en la qual ens trobem, no volem renunciar a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l'Ermitana" ha explicat el regidor de l'àrea, Ramón Simó, qui ha incidit en "la importància de programar les activitats més tradicionals amb totes les garanties de seguretat".

Per a això, les entitats que participen de manera activa els dies 8 i 9 de setembre, han aportat idees i propostes per poder desenvolupar els actes més tradicionals, adoptant les recomanacions de les autoritats sanitàries.

"Encara és prompte per a avançar-nos a concretar com es desenvoluparan els actes, a l'agost ens tornarem a reunir per a avançar-hi, no obstant això, aquesta primera trobada ens serveix per a reforçar el nostre compromís conjunt amb la celebració" ha assegurat el regidor, que ha agraït la implicació de les agrupacions locals a favor del manteniment dels actes centrals dels festejos.

"Coincidim tots que volem facilitar als nostres veïns i veïnes que puguen agrair a la nostra Patrona la seua protecció i empara, amb música, amb danses i amb la tecnologia com a gran aliada per a poder garantir la seguretat de tots els assistents" ha avançat Simó.

Pujar