elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana

Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana
  MÉS FOTOS
  Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana - (foto 2)
  Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana - (foto 3)
  Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana - (foto 4)
  Peníscola acull el 4t Triatball de la Comunitat Valenciana - (foto 5)

  Aquest matí, a Mandarina Club, ha tingut lloc la presentació del 4t Triatball de la Comunitat Valenciana.

  La regidora de Personal, Hisenda, Contractació i Esports, María Dolores Bayarri González, ha inaugurat l’acte. Posteriorment, han participat Antonio Horche Llamas, Enrique Ferrer Rovira i Ramón Morales Bosch; director, organitzadors i Junta del Mandarina Sport Club. I, per tancar l’acte, Andrés Martínez Castellá, alcalde de Peníscola, ha donat les gràcies a tots els responsables que fan d’aquesta Ciutat a la Mar, una ciutat activa i esportiva que presumeix d’una qualitat de vida saludable.

  Enguany, es comptarà amb tres esdeveniments esportius que se celebraran durant el mes d’agost en la platja Nord de Peníscola. Començarà, en primer lloc, amb l’Escola de Vòlei-platja per a xiquets i adolescents. En segon lloc, amb el catorzé Torneig de Vòlei-platja Mandarina. I, en tercer i últim lloc, amb el quart Torneig de Pàdel-platja Peníscola. Totes i cadascuna d’aquestes activitats són obertes a tot el públic, tant local com turista, que hi vulga vindre a gaudir de l’esport a l’aire lliure.

  Tota la informació que es necessita per inscriure’s en qualsevol de les anteriors propostes, es pot consultar en la pàgina web www.mandarinaclub.net en l’apartat  “agenda” o visitant les Oficines d’Informació i Turisme ubicades en la platja Nord de la ciutat.   

  Pujar