6 de desembre de 2019 6/12/19

María Jesús Albiol estarà al capdavant de Benestar Social i Igualtat a l'Ajuntament de Peníscola

María Jesús Albiol estarà al capdavant de Benestar Social i Igualtat a l'Ajuntament de Peníscola - (foto 1)

  La regidora més veterana de l'equip d'Andrés Martínez, seguirà al capdavant de l'àrea de Benestar Social i Sanitat, competències a les quals se suma per a aquest mandat l'àrea d'Igualtat, de nova creació.

  Amb aquestes delegacions a la segona tinent d'alcalde, es completa l'equip que governarà l'Ajuntament de la ciutat, “prioritzant l'acció social, apostant per ampliar els programes de benestar social per a tots els trams de vida, des de la infància fins a la tercera edat, donant especial protagonisme a les polítiques a favor de la conciliació i la igualtat” ha explicat la pròpia regidora, María Jesús Albiol.

  Aquest mandat, a més de continuar ampliant les polítiques socials, la regidora enfronta el repte de completar el programa Xarxa Salut, l'ampliació horària de la Unitat de Respir Familiar i l'aposta per les accions de conscienciació sobre la igualtat de gènere, així com la prevenció de la violència de gènere.

  A més, de la seua competència és l'àrea de Salut, per la qual cosa “continuarem batallant per aconseguir una SAMU per al nostre municipi, l'ampliació del servei de pediatria en el Centre de Salut, així com pel servei de fisioteràpia” ha indicat.

  ocultar
  María Jesús Albiol estarà al capdavant de Benestar Social i Igualtat a l'Ajuntament de Peníscola
  Pujar