elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzada sense vida la dona atrapada en l'ensulsiada de Peníscola

Localitzada sense vida la dona atrapada en l'ensulsiada de Peníscola
  • Junt al jove de 15 anys, es tracta de la segona víctima mortal que deixa aquest terrible succés

A les 18.15 ha sigut localitzat el cos sense vida de la dona atrapada davall dels enderrocs després de l'ensulsiada d'un edifici de tres plantes ahir a Peníscola.

Així ho han comunicat des de 112 Comunitat Valenciana en el seu compte oficial de Twitter.

Cal recordar que el succés es va produir sobre les 20 hores del dimecres 25 d'agost i des de llavors 140 efectius estan treballant per a retirar els enderrocs i excarcerar als atrapats.

Un jove de 26 anys va ser rescatat a última hora de la vesprada i continua estable en l'UCI de l'hospital comarcal de Vinaròs.

No obstant això, a primera hora d'aquestes demà arribava la fatal notícia: trobaven el cos sense vida d'un jove de 15 anys.

Des d'ahir els bombers del Consorci Provincial de Castelló, bombers forestals de la Generalitat, Guàrdia Civil, Policia Local de Peníscola, Protecció Civil i la Unitat Canina dels bombers de Castelló continuen treballant per a arribar a la tercera persona desapareguda, que a la fi ha sigut localitzada, un treball que ha sigut possible a la grua de grans dimensions per a retirar els forjats més pesats.

Pujar