elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Peníscola denuncia un perfil fals amb el seu nom

L'alcalde de Peníscola denuncia un perfil fals amb el seu nom
  • No és el primer cas en els últims mesos

MÉS FOTOS
L'alcalde de Peníscola denuncia un perfil fals amb el seu nom - (foto 2)

El Partit Popular de la província de Castelló hadenunciat este matí davant la Guàrdia Civil la suplantació d'identitat de l'alcalde de Peníscola a través d'un perfil fals en la xarxa social Facebook.

Així ho ha explicat el vicesecretari d'Organització del PPCS, Héctor Folgado, qui lamenta que “accions il·legals com esta generen confusió entre la ciutadania”. És per això que el Partit Popular de la província de Castelló no sols ha sol·licitat a Meta la cancel·lació urgent del compte fals que està en actiu sinó que a més s'ha personat davant la Benmereixent per a presentar denúncia en ferma contra este perfil a fi d'agilitzar la seua eliminació de la xarxa social.

Tal com ha manifestat Folgado, “l'alcalde de Peníscola ja ha alertat en el seu perfil social del fake que està enviant sol·licituds d'amistat a milers de ciutadans amb el desig d'advertir que no es tracta d'un compte real, sinó una suplantació d'identitat”.

Perquè, tal com relata el vicesecretari d'Organització del PPCS, “este compte està enviant missatges directes i privats als contactes que han acceptat la seua sol·licitud d'amistat i una vegada habilitat el canal de comunicació els traslladen els beneficis d'un suposat fons o ajuda que el consistori entrega a les famílies”. “Desitgem que esta situació acabe com més prompte millor i demanem a qualsevol veí al qual li arribe esta sol·licitud d'amistat que la denegue i, en cas d'autoritzar-la, s'informe a l'Ajuntament de Peníscola de la veracitat de la informació que se li transmet”. “Desitgem, abans de res, salvaguardar a veïns que estan sent víctimes d'este compte fals”, ha considerat Folgado.

Pujar