elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la residència concertada de la tercera edat situada en el municipi

L'Ajuntament de Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la residència concertada de la tercera edat situada en el municipi

    La Regidoria de Benestar Social posa a la disposició dels usuaris un paquet d'ajudes per a sufragar estades de persones majors dependents en la residència geriàtrica concertada, Benedicto XIII, autoritzada per la Generalitat Valenciana en la localitat.

    Aquestes subvencions estan destinades per a estades de majors de 65 anys que compleixen amb els requisits mèdics i de renda exigits en les bases aprovades per les quals es regula el conveni subscrit i que atenen els criteris que estableix la Generalitat Valenciana en matèria de dependència.

    Aquesta és la desena anualitat en la qual el departament de Benestar Social concedeix aquest tipus d'ajudes.

    L'alcalde ha aprofitat la trobada per a felicitar els gestors de la residència per no haver-s’hi identificat ni un sol contagiat de Covid-19. "Enhorabona a tota la plantilla de la residència pel seu incansable treball, gràcies a la seua labor no s'ha registrat un sol contagi de Covid-19 en la residència en tota la pandèmia", ha destacat Martínez.

    Pujar