3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament de Peníscola renova el seu conveni amb Creu Roja per a prestar el servei de teleassistència

L'Ajuntament de Peníscola renova el seu conveni amb Creu Roja per a prestar el servei de teleassistència - (foto 1)

    La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola ha renovat amb Creu Roja, prestatària del Servei de Teleassistència en la localitat, aquest programa amb uns 50 beneficiaris en el municipi. L'alcalde, Andrés Martínez, ha rubricat aquest mateix matí el conveni que compromet l'administració a la inversió de més de 8000€ aquest any per donar cobertura a aquest servei.

    El conveni, subscrit amb el Comité Provincial de Creu Roja a Castelló, garanteix l'atenció de totes les sol·licituds cursades des del domicili de cada persona usuària en un temps mitjà de 15 segons, així com les telefonades realitzades des del mateix Centre d'Atenció.

    María Jesús Abiol, regidora delegada de l'àrea, ha concretat els objectius del servei que resumeix en "facilitar la intervenció directa, ràpida i eficaç en situacions d'urgència; evitar internaments innecessaris; possibilitar la integració en el medi habitual de la vida de la persona major, i atendre els majors que viuen sols en el seu domicili amb totes les garanties". L'alcalde ha manifestat l'enhorabona a Creu Roja i a la regidoria que, de forma coordinada, "duen a terme diferents programes socials amb èxit a la localitat", i ha reiterat el seu compromís amb la continuïtat d'aquests serveis.

    Pujar