elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola inicia les obres de reparació dels Fontetes

L'Ajuntament de Peníscola inicia les obres de reparació dels Fontetes
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Peníscola inicia les obres de reparació dels Fontetes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Peníscola ha adjudicat l'obra de reparació dels Fontetes, situades en l'accés al nucli històric des de la zona del port pesquer, i aquesta setmana han començat l'execució dels treballs.

  Aquest espai que compta, actualment, amb un entarimat de fusta, s'està ja substituint "per la dificultat del seu manteniment", ha explicat l'edil de l'àrea d'Urbanisme, Jorge Rovira, ja que "malgrat ser fustes tractades, la proximitat de la mar provoca que es desbaraten amb molta rapidesa" per això, el projecte en execució contempla substituir l'entarimat per un paviment de material inert, més resistent, i en harmonia amb l'entorn del patrimoni històric artístic, empedrat.

  Així doncs, aquesta zona comptarà amb un nou paviment "petri en tons grisos, incrustacions blanques i tocs de beix" ha ampliat.

  El projecte es va redactar la tardor passada, es va aprovar una modificació de crèdit per a habilitar finançament amb romanents i s'ha adjudicat per 44.510€ més IVA a Construccions Rafael Zarzoso S.L.

  Aquest espai es va recuperar per a la localitat el 2011, després de la seua desaparició, conseqüència de la construcció de la bassa portuària. En aquest any es du a terme la seua restauració i reparació, amb la intervenció en la substitució del paviment de fusta.

  Pujar