28 de novembre de 2020 28/11/20

L'Ajuntament de Peníscola continua amb el pla de millora d'instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Peníscola continua amb el pla de millora d'instal·lacions esportives - (foto 1)
  • Després de la reparació del marcador electrònic i les tasques de millora de la pintura en tot el recinte s'està duent a terme la substitució i millora del tancament perimetral del complex poliesportiu

  • La Regidoria d'Esports prepara la finalització de les obres de cobertura del frontenis i l'adequació del nou gimnàs

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola continua treballant en les accions de millora de les instal·lacions esportives municipals. “Després d'haver ampliat i millorat la major part de les instal·lacions esportives en els anys recents, volem seguir en aquesta direcció, sumar i millorar espais on promoure la pràctica esportiva” ha explicat la regidora de l'àrea, Dolores Bayarri.

L'acció més recent ha consistit en la reparació del marcador electrònic del pavelló i les tasques de millora i embelliment en tot el recinte poliesportiu. Seguint en aquesta línia, en aquests moments s'està procedint a la substitució i millora del clos que envolta el perímetre de tot el complex.

A més, la Regidoria d'Esports prepara la finalització de les obres per a instal·lar el tancament en la pista de frontenis, atenent la petició veïnal fruit del procés de participació ciutadana de l’exercici passat. Des de l'àrea es treballa també per avançar en l'adequació del nou gimnàs, totes dues instal·lacions situades dins del complex poliesportiu.

Pujar