elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola continua aquesta setmana amb en el repartiment de mascaretes per als veïns, després d'haver-ne repartit ja en un primer lliurament als majors de 65

L'Ajuntament de Peníscola continua aquesta setmana amb en el repartiment de mascaretes per als veïns, després d'haver-ne repartit ja en un primer lliurament als majors de 65
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Peníscola continua aquesta setmana amb en el repartiment de mascaretes per als veïns, després d'haver-ne repartit ja en un primer lliurament als majors de 65 - (foto 2)
  L'Ajuntament de Peníscola continua aquesta setmana amb en el repartiment de mascaretes per als veïns, després d'haver-ne repartit ja en un primer lliurament als majors de 65 - (foto 3)
  L'Ajuntament de Peníscola continua aquesta setmana amb en el repartiment de mascaretes per als veïns, després d'haver-ne repartit ja en un primer lliurament als majors de 65 - (foto 4)

  L'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa avui el repartiment de mascaretes de protecció FFP2 que ha adquirit per als veïns i veïnes. El repartiment està duent-se a terme en diversos punts de distribució, on ha d'acudir cada veí en funció del domicili en que conste en el padró municipal.

  El repartiment s'ha représ avui i es durà a terme al llarg de tota la setmana, després d'haver completat ja el lliurament fa uns dies als majors de 65 anys. Els veïns han d'aportar el seu DNI o SIP a l'hora de recollir les mascaretes. En cas que ells no puguen desplaçar-se, poden recollir-les els seus familiars mostrant la identificació de l'interessat.

  El període de repartiment és de 10:00h a 13:00h.

  L'Ajuntament va entregar, en la primera remesa per als majors, més de 1900 mascaretes. Ara es procedeix al repartiment de la resta fins a completar el total d'empadronats, la xifra dels quals supera els 8000.

  Aquesta xifra se suma a les 1000 mascaretes infantils que ja s'han repartit entre els més menuts, gràcies a la iniciativa de l'AMPA del CEIP Jaime Sanz, un nodrit nombre de voluntàries i la col·laboració de l'àrea de Benestar Social del consistori.

  Pujar