elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Isabel Esbrí mostra la seua satisfacció per la presència de Ximo Puig demà a Peníscola

Isabel Esbrí mostra la seua satisfacció per la presència de Ximo Puig demà a Peníscola

  La portaveu del Grup Municipal Socialista a Peníscola, Isabel Esbrí, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que el congrés de la comarca dels Ports-Maestrat se celebre en aquesta localitat. Serà en l'Edifici Sociocultural, a partir de les 10 deu del matí de demà dissabte, dia 24 de febrer.

  Isabel Esbrí serà l'encarregada de realitzar la salutació de benvinguda als assistents al congrés en el qual serà proclamat secretari general comarcal, l'alcalde de Rosell, Evaristo Martí.

  Un congrés que serà clausurat pel secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

  Esbrí ha manifestat que per a l'Agrupació Local i per al Grup Municipal, "el fet que el congrés se celebre a Peníscola i que al mateix acudisca el President Puig, suposa una injecció de moral pel que té de suport a la labor d'oposició que estem realitzant en la nostra localitat".

  La portaveu socialista ha destacat que "sempre és una alegria rebre a Peníscola al President, que tantes i tantes coses està fent pel nostre poble des que que està al capdavant de la Generalitat". Per destacar una, ha volgut posar en valor "la importància que per a la localitat ha tingut la inauguració del nou centre de salut".

  I és que, conclou Esbrí, "des que Ximo Puig està en el Palau, Peníscola compte per a la Generalitat, ens prenen en consideració com el que som, una destinació turística internacional".

  Pujar