27 de setembre de 2020 27/9/20

Esbrí (PSPV-PSOE) anuncia un projecte de millora de la Biblioteca Municipal de Peníscola

Esbrí (PSPV-PSOE) anuncia un projecte de millora de la Biblioteca Municipal de Peníscola - (foto 1)

  La candidata socialista a l'Alcaldia de Peníscola, Isabel Esbrí, ha avançat que, en cas d'aconseguir la confiança de la població peniscolana el pròxim 26 de maig, posarà en marxa un pla de millora integral de la Biblioteca Municipal “amb la confiança que redunde en l'arribada de més i nous usuaris al centre”.

  Esbrí ha assenyalat durant la presentació del pla les línies estratègiques que regiran aquesta “ambiciosa actuació” i que té com a proposta estavella l'adequació d'un espai dedicat al públic infantil, la qual cosa permetrà, en paraules de la candidata, “incrementar i diversificar les activitats que es realitzen en aquest edifici al mateix temps que fomentem l'hàbit de llegir entre la gent de menor edat”.

  Precisament, el foment de la lectura és un altre dels objectius d'aquest pla, que proveirà d'inversions per a l'adquisició de nous llibres per al fons bibliotecari i impulsarà la creació de grups de lectura tant en valencià, en castellà i en altres idiomes estrangers.

  AMPLIACIÓ DE L'HORARI DURANT EXÀMENS

  Les novetats a la Biblioteca Municipal no es queden ací, ja que també es farà realitat una nova aula de treball, el préstec de portàtils per a l'estudi i “la tan necessària i demandada” extensió dels horaris d'obertura durant els períodes d'exàmens. En aquest sentit, la candidata ha assegurat que sempre es tindrà en compte el criteri de l'alumnat i de les autoritats educatives.

  Isabel Esbrí s'ha mostrat “molt satisfeta” amb els treballs d'elaboració del programa electoral, en les quals “hem inclòs, com és aquest cas, les aportacions recaptades en la ronda de reunions amb entitats locals i aquelles rebudes pel servei de WhatsApp”.

  Pujar