21 de novembre de 2019 21/11/19

Esbrí assumirà Urbanisme per a “deixar arrere l'abandó absolut del PP” a Peníscola

Esbrí assumirà Urbanisme per a “deixar arrere l'abandó absolut del PP” a Peníscola - (foto 1)

  La candidata a l'Alcaldia de Peníscola pel PSPV-PSOE, Isabel Esbrí, ha anunciat que, en cas de comptar amb el suport de les urnes, assumirà la cartera d'Urbanisme “per a deixar arrere els més de 20 anys d'abandó de l'equip de govern popular” en el que a planificació urbanística es refereix.

  “La nostra població ha canviat radicalment aquestes dues últimes dècades, té noves necessitats i per això és imprescindible fer una revisió integral del nostre planejament urbanístic, que data de 1977”, ha manifestat Esbrí. Al fil, ha lamentat que “l'absoluta falta de planificació del govern d'Andrés Martínez ens ha costat ja a les arques públiques 600.000 euros de diners de tots els contribuents en un projecte fallit de PGOU”.

  L'alcaldable també ha deixat clar que donarà una bolcada total a la forma de fer política a l'Ajuntament, comprometent-se a escoltar a tota la ciutadania: “El nou planejament urbanístic el decidirem i consensuarem entre tots i totes en una comissió de seguiment en la qual estaran representats tots els grups polítics, sindicats, empresaris, representants del sector turístic, així com una representació de les associacions locals”, ha assegurat la candidata.

  “El creixement d'una localitat ha de ser ordenat, sostenible i consensuat, i en això treballarem a partir del 26 de maig. Assumint aquesta àrea tan complexa demostre que per al nostre equip la revisió del PGOU és un assumpte més que important ja que marcarà el full de ruta del desenvolupament poblacional de Peníscola en les pròximes dues dècades”.

  UNA SOLUCIÓ PER A CAP BLANC

  La candidata també ha presentat els primers punts del seu programa de govern en matèria urbanística. Esbrí ha anunciat que donarà solució als problemes d'urbanització de Cap Blanc, paralitzat des de fa una dècada i que “necessita una solució urgent” i, entre altres mesures més, emprendrà la instal·lació d'enllumenat públic en la carretera Benicarló, la millora del carril bici i la recuperació de la via pecuària”.

  ocultar
  Esbrí assumirà Urbanisme per a “deixar arrere l'abandó absolut del PP” a Peníscola
  Pujar