elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló arranca els projectes de millora de les casernes de la Guàrdia Civil de Peníscola, Cabanes i Vilafamés

La Diputació de Castelló arranca els projectes de millora de les casernes de la Guàrdia Civil de Peníscola, Cabanes i Vilafamés
  • La institució provincial aprova els projectes bàsics i d'execució de les obres previstes en els tres immobles i el pressupost total dels quals ascendix a prop de 140.000 euros

La Diputació Provincial de Castelló arranca els projectes de millora de les casernes de la Guàrdia Civil de Peníscola, Cabanes i Vilafamés.

La institució provincial ha aprovat els projectes bàsics i d'execució de les obres previstes en els tres immobles i el pressupost total dels quals ascendix a prop de 140.000 euros.

Respecte a les característiques de cada actuació de conservació i reparació dels aquarteraments, amb un pressupost de 49.402,14 euros es millorarà la caserna de Peníscola quant a l'obertura i execució de buits de ventilació accessibles, en cambres de forjats sanitaris i en el muret i reposició del clos posterior, entre altres. El termini d'execució s'ha establit en quatre mesos.

A Cabanes, el projecte pressupostat en 40.000 euros se centra en la reforma superficial del pavelló per a vestuaris masculins i femenins i el seu termini d'execució és d'un mes.

Finalment, en el cas de Vilafamés, amb un pressupost de 49.399,88 euros i un termini d'execució de quatre mesos, s'actuarà en la reforma de dependències oficials i vestuaris masculins i femenins.

L'aprovació dels tres projectes s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) este dimarts 4 de juny. Després de l'anunci s'obri el termini per a presentar al·legacions i reclamacions en el termini de 20 dies i, transcorregut este termini i en el cas de no produir-se cap reclamació, l'aprovació serà definitiva.

Pujar