elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Confirmat un brot de coronavirus a Peníscola a vincle familiar

Confirmat un brot de coronavirus a Peníscola a vincle familiar
  • Tres persones d'una mateixa família han donat positiu i s'ha activat el protocol sanitari

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de coronavirus en la localitat castellonenca de Peníscola. Es tracta de tres casos positius, tots ells vinculats a una mateixa família. Aquest és el tercer brot de coronavirus registrat a la província, després del brot de Borriana i el de Castelló ciutat.

Aquests nous casos han obligat a activar el protocol sanitari i traçar els contactes de la família per a evitar una major expansió del virus. Tal com ha confirmat Sanitat aquest dijous a la vesprada, a la província de Castelló s'han registrat aquesta última jornada tres nous casos de coronavirus i 39 en tota la Comunitat Valenciana.

Mentre la Comunitat Valenciana no ha registrat cap defunció per coronavirus per nové dia consecutiu. D'aquesta manera, el total de defuncions es manté en 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d'Alacant i 737 a la província de València.

Durant l'última jornada s'han registrat 79 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.578 persones. Per províncies: 2.515 a Castelló, en 5.859 Alacant i 9.203 a València, a les quals hi ha sumar 1 alta a desplaçats.

Els hospitals valencians tenen, hui dia, un total de 68 persones ingressades: 18 a la província de Castelló, cap en UCI; 16 a la província d'Alacant, d'ells 2 en l'UCI; i 34 a la província de València, 2 d'ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 509.575 de les quals 380.435 han sigut a través de PCR i 129.140 a través de test ràpid.

Pujar