21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís Peníscola proposa un Pla de Mobilitat Segura front el Covid-19

Compromís Peníscola proposa un Pla de Mobilitat Segura front el Covid-19 - (foto 1)
  • Compromís Peníscola proposa crear Circuits Unidireccionals en el Nucli Històric, en el Passeig Marítim i demés carrers del Nucli Suburbà, així com la creació de Carrers sols per a Vianants, de forma que els vianants mai es creuen

“En esta mesura volem anar més enllà cap a  la creació d’ un Destí Turístic Segur front el Coronavirus, per fiançar variables com la confiança, la seguretat, la distancia entre la gent i la transformació digital, que segons la O.M.T son els ítems més sol·licitats pels turistes”, informa Juan Marcos Bayarri, regidor portaveu de Compromís Peníscola

“Des de Compromís Peníscola busquem la màxima seguretat per a la ciutadania i visitants davant el desconfinament, per tant, proposem un Pla de Mobilitat Peníscola Segura, pintant indicacions en les voreres o ficant una senyalització d’ acord amb l’ entorn, per a que les persones siguen coneixedores en la direcció que va cada vorera i eviten d’ esta manera creuar-se. És molt important respectar les indicacions per la seguretat de tots”, continua Juan Marcos.

“No podem estar amb les mans creuades i voler reactivar el sector turístic al mateix temps. Mentre altres municipis turístics ja han ficat en marxa actuacions d’este tipus per transmetre la seguretat del destí turístic, aquí encara no hem fet res”,conclou Juan Marcos.

Vicent Castell, Secretari local de Compromís Peníscola explica:

El Pla de Mobilitat Peníscola Segura que proposem per a que els vianants no es creuen i transmetre la seguretat del destí, contemple diferents mesures:

  1. Nucli Històric: crear un circuit unidireccional, de forma que es puge pel Portal de Sant Pere i es baixe pel Portal Fosch, deixant els carrers més estrets d’ una sola direcció.
  2. Passeig Marítim i Nucli Suburbà: Pintar en les voreres la direcció amb fletxes o alguna altra simbologia més atractiva, per millorar la seguretat de la gent i evitar que es creuen.
  3. Crear zones només per a vianants

Compromís Peníscola, continuarem fent propostes i política útil per convertir Peníscola en un Destí Turístic Segur front el Covid-19.

Des de Compromís Peníscola, ens preocupem per la teua seguretat, per la seguretat de tots.

Pujar