3 de juny de 2020 3/6/20

El Centro Cultural Andaluz de Peníscola presenta la programació de la seua jornada festiva per al pròxim 29 de febrer

El Centro Cultural Andaluz de Peníscola presenta la programació de la seua jornada festiva per al pròxim 29 de febrer - (foto 1)

    L'àrea de Festes i Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest matí, juntament amb el Centro Cultural Andaluz, les activitats programades per al pròxim dissabte, 29 de febrer. Des de l'Associació han organitzat una jornada cultural i festiva que s'estendrà al llarg de tot el dia en l'Edifici Sociocultural del municipi.

    El regidor de l'àrea, Ramón Simó, ha destacat el "caràcter integrador i social de l'associació per la seua voluntat d'organitzar un esdeveniment obert a tota la ciutadania, com aquest". La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Águeda Fibla, ha detallat les activitats programades i ha explicat que l'esdeveniment començarà a les 12.00h amb una mostra gastronòmica amb plats típics de diferents països. "Oferirem una degustació a preus populars d'elaboracions procedents de Romania, França, Senegal, Marroc i, per descomptat, de la nostra típica paella", ha exposa Fibla qui ha aclarit que totes les elaboracions pertanyen a les nacionalitats dels socis de l'entitat, "ja que volem donar cabuda a totes les cultures i que no siga només una festa andalusa".

    A continuació, els xiquets i xiquetes podran gaudir d'animació i tallers infantils, per continua, a les 17.00h amb una classe de sevillanes a l'aire lliure. A les 19.30h arribarà el vi d'honor per a tots els assistents i, en acabar, se celebraran les actuacions de tot l'alumnat amb exhibicions de flamenc i dansa espanyola. Per concloure la jornada, un grup flamenc amenitzarà la nit animant tots els assistents amb rumba i música andalusa.

    L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha agraït al Centro Cultural Andaluz la seua vocació per "donar vida a l'activitat social i cultural de la localitat, així com per dissenyar amb tanta estima aquesta programació".

    Pujar