elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola

Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola
  MÉS FOTOS
  Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola - (foto 2)
  Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola - (foto 3)
  Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola - (foto 4)

  Un centenar de persones han participat en la Jornada de Neteja del Litoral a Peníscola organitzada per les àrees d'Esports, Medi Ambient i Serveis de l'Ajuntament de la ciutat. Tal com indicava la pròpia regidora d'Esports, Dolo Bayarri, una "iniciativa municipal d'actuació de conservació del Medi Ambient per a la conscienciació de la ciutadania de la necessitat de cuidar el nostre entorn i que, malgrat les males previsions meteorològiques, ha congregat a quasi un centenar de participants".

  Els participants s'han concentrat a les deu del matí en la zona d'aparcament de la Cala del Moro, des d'on s'ha dut a terme l'acció fins a la zona litoral de Fontnova, on es troba l'arc de pedra, zona d'influència del Parc Natural de la Serra d'Irta.

  L'activitat era gratuïta i s'ha facilitat avituallament per als participants, "comptem amb empreses col·laboradores que des del primer moment han volgut recolzar aquesta iniciativa de conscienciació mediambiental i promoure la participació, com són Cervesa Badum i Mandarina Club als qui vull agrair la seua voluntat de sumar en aquesta iniciativa" ha explicat la regidora.

  L'alcalde, Andrés Martínez, que ha participat també de l'activitat ha volgut agrair a tots els assistents la seua col·laboració, molt especialment als més joves; "ha sigut una jornada de convivència i participació en família i m'enorgulleix que hagen participat punts joves i xiquets en l'activitat", ha assegurat.

  Martínez, a més, ha destacat que aquesta activitat és la primera d'aquest tipus que impulsa l'Ajuntament però no serà l'última, "la nostra idea és continuar sumant activitats de conscienciació mediambiental, sumant-nos a les quals ve programant la regidoria de Medi ambient, aglutinant voluntats i esforços de les entitats esportives locals" ha valorat, anunciant "noves accions similars en altres trams del nostre litoral en pròximes edicions, com la Platja Sud o la Platja Nord".

  Pujar