elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño

La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño
  • Els actes tindran lloc els dies 14, 15 i 16 d'octubre

MÉS FOTOS
La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño - (foto 2)
La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño - (foto 3)

El cap de setmana de l'equador del mes d'octubre, Peníscola acollirà la Feria de Otoño de la Casa de Andalucía, tres dies d'activitats per a celebrar la seua cultura i tradicions.

Durant els actes es presentarà, a més, el nou Pregoner de la Feria, Pepe López, "un soci molt volgut, molt involucrat amb les activitats de la Casa que, a més, forma part dels cossos de ball d’aquesta" ha explicat la vicepresidenta de l'agrupació, María Carmen Cornejo.

Durant la presentació, l'entitat ha agraït públicament a Paquita Guzmán, la fins ara Pregonera, el seu afecte i extraordinària labor de representació de l'entitat, que donarà el testimoni a Pepe en ja pocs dies.

Paquita ha agraït l'oportunitat a la Casa, amb la qual està compromesa formant part de la seua Junta, i ha felicitat el seu successor que ha manifestat que portarà el càrrec amb "orgull i honor, esperant estar a l'altura del que mereix la Casa de Andalucía i Peníscola".

L'alcalde, Andrés Martínez, ha volgut traslladar a la Casa el seu reconeixement per la implicació que tenen en la programació cultural en el municipi i ha felicitat tots dos pregoners.

El president, Juan López, ha convidat a tota la població i comarca a assistir als actes en els quals la germanor entre pobles serà la protagonista.

Programació completa

El divendres dia 14 d'octubre es procedirà a la recollida de pregoners i a l'encesa del Reial de la Fira, amb actuació de Cuerda pa Rato i disco-mòbil.

El dissabte 15, hi haurà degustació gastronòmica en el Recinte Firal amb actuacions de grups de ball de Peníscola, Tortosa, Amposta i la Sénia; i el diumenge dia 16, passeig en carreta i calessa per a visitants, així com actuació de La Zarzamora i Casa de Andalucía en el Recinte Firal.

Pujar