elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Andrés Martínez: “Peníscola és una localitat que es pot disfrutar tot l'any”

Andrés Martínez: “Peníscola és una localitat que es pot disfrutar tot l'any”
Andrés Martínez: “Peníscola és una localitat que es pot disfrutar tot l'any”
  • Entrevista amb l'alcalde de Peníscola a Fitur per parlar de l'oferta turística de la localitat

MÉS FOTOS
Andrés Martínez: “Peníscola és una localitat que es pot disfrutar tot l'any” - (foto 2)

Peníscola es presenta aquests dies a la Fira Internacional de Turisme com un territori que es pot gaudir 365 dies a l'any. Amb la presentació del seu nou pla de sostenibilitat que pretén millorar l'oferta i desestacionalitzar-la, la localitat convida els visitants a descobrir els seus racons a qualsevol estació de l'any.

Elperiodic.com ha entrevistat l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha comentat la importància i la visibilitat que li ha donat a localitat la campanya de Ferrero Rocher que ha aconseguit que Peníscola siga el municipi de la Comunitat Valenciana que més ha brillat a Nadal: “Al desembre el Castell de Papa Luna va aconseguir el rècord de visites”.

El primer edil també ha comentat la posada del municipi per aconseguir un turisme 365 dies a l'any i desestacionalitzar l'oferta: “Tenim rutes, gastronomia, marjal, platges, castell, patrimoni, és suficient material perquè se'n puga disfrutar tot l'any”. La localitat té quasi una desena d'hotels que es mantenen oberts tot l'any.

Podeu veure ACÍ l'entrevista completa i llegir ACÍ més informació sobre el pla turístic de sostenibilitat de Peníscola.

Pujar