elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Ajuntaments de Peníscola i Benicarló avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340

Els Ajuntaments de Peníscola i Benicarló avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340
  • L'objectiu compartit és millorar la seguretat del vial en la seua intersecció amb la Ratlla del Terme

  • La Generalitat va confirmar la seua disposició a incorporar l'execució de l'obra en el pressupost de 2022

Els alcaldes de les poblacions veïnes de Peníscola i Benicarló, Andrés Martínez i Xaro Miralles, respectivament, han mantingut avui una nova trobada per a continuar avançant en el projecte de la nova rotonda de la N340, en la seua intersecció amb la Ratlla del Terme.

L'objectiu de tots dos alcaldes, és millorar la seguretat viària i garantir millors accessos a l'entorn comercial i industrial de la zona.

A la trobada mantinguda en el matí d’avui han assistit també els representants de les empreses situades en els voltants del vial, que han transmés als dos alcaldes la seua voluntat de col·laborar amb l'administració, tant amb el projecte, com allò referent a la disponibilitat de terrenys per a la construcció de la rotonda i la millora de la seguretat i accessibilitat de la zona.

Els consistoris han d'avaluar les necessitats d'aquesta, facilitar l'obtenció del sòl necessari i proposar un projecte a la Generalitat, que va confirmar la seua disposició a finançar l'obra i consignar-la en el pressupost de 2022.

Pujar