elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs aconsegueix 150.000 euros de romanents en ajudes per als autònomss de Peñíscola

Cs aconsegueix 150.000 euros de romanents en ajudes per als autònomss de Peñíscola
  • Mateu assegura que "el pressupost recull altres peticions taronges com inversions pendents de 2020 i eliminació de despeses supèrflues"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Peníscola, Javier Mateu, ha informat que després d'una reunió amb l'alcalde i la regidora d'Hisenda "en Cs hem arribat a un acord amb l'equip de Govern perquè com a mínim 150.000 euros del romanent de pressupost es destinen a ajudes per al comerç de la localitat". "Això se suma a l'adhesió al fons de 120 milions per als sectors més afectats, com a hostaleria i oci nocturn, anunciat per la Generalitat i en el qual el Consistori haurà d'aportar el 20 per cent", ha apuntat Mateu.          

Sobre aquest tema, el regidor ha assenyalat que "Peñíscola viu del turisme i és evident que el colp ha sigut dur per més que ens hàgem esforçat en què siga un Destí segur". "Amb l'actual situació de repunt i si no s'accelera la vacunació, la Setmana Santa perilla seriosament", ha manifestat Mateu.    

Així mateix, l'edil ha remarcat que "en el si de les negociacions del pressupost hem demanat al Govern local culminar les inversions pendents de 2020 i suprimir despeses supèrflues". "En gran majoria, han complit amb les nostres peticions, per la qual cosa estem moderadament satisfets", ha subratllat el portaveu, qui ha afegit que "Cs va vindre a la política a ser útil i constructiu i ho estem demostrant". Així doncs "esperem que prompte es puguen debatre els comptes ja que és un document fonamental per a començar l'any amb bon peu", ha postil·lat el portaveu.          

En opinió de Mateu, "ara més que mai i especialment, a nivell local urgeix acostar el muscle i aportar idees per a superar la crisi en la qual ens ha sumit aquesta pandèmia".

Pujar