elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les pel·lícules de Berlanga arriben a l'AVE aquest mes de juliol

Les pel·lícules de Berlanga arriben a l'AVE aquest mes de juliol
  • La companyia inclourà en la seua plataforma una selecció de les seues pel·lícules més significatives: Benvingut Mr. Marshall, Plácido, El Botxí, La Vaquilla, i Patrimoni Nacional

Renfe oferirà un cicle de pel·lícules de Luis García Berlanga als clients de l'AVE a través de la plataforma PlayRenfe amb motiu del centenari del director valencià.

La companyia inclourà en la plataforma, una selecció de les seues pel·lícules més significatives: Benvingut Mr. Marshall, Plácido i El Botxí, La Vaquilla i Patrimoni Nacional. D'aquesta manera, durant el mes de juliol els trens d'Alta Velocitat es transformaran en la major sala de cinema.

PlayRenfe, la plataforma de continguts multimèdia dels trens AVE de Renfe, és el servei gratuït de wifi i entreteniment amb el qual els clients poden accedir, connectant-se a internet amb els seus dispositius, a continguts exclusius com a esport en directe, informació 24 hores, pel·lícules d'estrena, sèries o documentals.

Aquest servei, està disponible en data d'avui en els trajectes Madrid-Zaragoza-Barcelona- Figueres Vilafant, Madrid-Sevilla, Madrid-València-Castelló, Madrid-Màlaga, Madrid-Alacant, Madrid-Granada, Barcelona-Sevilla/Màlaga, Barcelona-Granada, Madrid-Osca, Madrid-Valladolid-Lleó, Madrid-Marsella i Barcelona Lió.

Amb aquesta iniciativa Renfe renova el seu compromís amb la millora de l'oferta comercial als seus clients, així com la seua labor de suport a la cultura.

Pujar