3 de desembre de 2020 3/12/20

Vius a la província de Castelló i encara no tens plans per a Nit de cap d'any? Ací te'ls comptem

Vius a la província de Castelló i encara no tens plans per a Nit de cap d'any? Ací te'ls comptem - (foto 1)

  La Nit de cap d'any ja és ací. Si encara no tens plans per a aquest dia, ací et comptem els millors de la província de Castelló.

  - Castelló. A les 00:00h seran les campanades i, a continuació, actuarà l'orquestra Camaleó en la carpa instal·lada al pati de l'Escola Juan Sebastián Elcano fins a les 06:00h del matí. També hi haurà servei especial de transport públic perquè no s'haja d'agafar el cotxe se si desplaça.

  - Almenara. La festa tindrà lloc en la carpa situada al costat del Poliesportiu Cobert i començarà després de les campanades. Estaran els dj locals, Ángel Vidal i Serrano (la Mina), com a mestres de la cerimònia, oferint un repertori musical de tots els estils per a començar l'any 2020. L'accés serà gratuït.

  - Nules. Aquesta localitat anima a tots els seus veïns al fet que consumisquen grillons de taronja en lloc de raïm.

  - Almassora. La nit començarà en la zona del Raval, quan a les 00:00h sonen les campanades. La primera actuació serà l'orquestra Kinky Band a les 00:30h, un dj prendrà relleu i a partir de les 03:00h, hi haurà ressopar gratuït per a tots els veïns que ho hagen sol·licitat prèviament. També hi haurà autobús gratuït per a portar a la gent de la platja al Recinte Fester.

  - L'Alcora. A la 01:00h actuarà Azar Orquestra i hi haurà discomòbil en la Pista Jardí.

  - La Vall d'Uixó. El Partit Popular d'aquesta localitat repartirà el dimarts al matí grillons de taronja entre els veïns que desitgen rebre el 2020 amb aquest producte.

  - Vila-real. Aquesta localitat també se suma a la campanya per a canviar el raïm pels 12 grillons de la fruita autòctona, la taronja.

  - Benicàssim. El raïm es prendrà enfront de l'Església Sant Tomàs de Villanueva i, a continuació, hi haurà tret de pirotècnia. A les 00:30h, en una carpa situada en la zona del Clot, entre el Pont de Ferro i la plaça de bous, tindrà lloc l'actuació de l'Orquestra Supermagic. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament i l'horari d'obertura de la barra-bar per a la primera nit del 2020 serà de 00:15h a 5:30h.

  - Burriana. Es repartiran una mica més de 200 kg de clementines per a donar la benvinguda a l'any nou.

  - Moncofa. La festa de les campanades es gaudirà en el polifuncional de la localitat amb l'artista local Gustavo Paradís. La Comissió de Festes de Sant Antoni 2020 (penya La Clack) s'encarregarà d'organitzar la barra.

  - Orpesa. Els assistents gaudiran d'un sopar de gala en el citat espai i, després de les campanades, l'encarregada d'amenitzar la nit serà l'Orquestra Kraken. Una actuació, amb entrada lliure, que posarà el fil musical al començament de l'any i amb la qual els veïns podran allargar la festa fins a ben entrada la matinada.

  - Xilxes. A les 00:00h tindrà lloc les tradicionals campanades acompanyades de focs artificials.

  Pujar