elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vilar de Canes demana un ple per a forçar a l'alcalde a debatre sobre el parc eòlic

El PP de Vilar de Canes demana un ple per a forçar a l'alcalde a debatre sobre el parc eòlic
  • El portaveu del PP exigeix a l'alcalde garantir “la transparència i participació del poble” en una decisió que marca un futur “que han de decidir els veïns, no el PSOE”

  • Roberto Máñez, regidor del PP en Vilar de Canes, demana una assamblea veïnal per a que els veïns s'informen i opinen, la publicació del projecte i l'adhesió a les al·legacions

El Partit Popular de Vilar de Canes ha sol·licitat la convocatòria d'un ple extraordinari en la localitat que pose llum i taquígrafs al desenvolupament del parc eòlic de la *Selleta, en el terme municipal. El projecte s'està tramitant “sense la deguda informació i participació ciutadana. I es tracta, en definitiva, de decidir el futur de Vilar de Canes”. Una qüestió que, tal com entén el portaveu del PP a Vilar de Canes, Roberto Máñez, “requereix de la màxima transparència i implicació de tots els veïns”.

Per a aconseguir-ho, des del PP reclamen a l'alcalde la convocatòria d'un ple extraordinari que aborde de manera concreta i detallada el desenvolupament d'aquest projecte que d'executar-se marcarà el desenvolupament de la localitat. “L'alcalde ha de vetlar pels interessos del poble i no pels del seu partit. Per això demanem que convoque un ple extraordinari i explique i debata sobre un projecte que es tramita sense la deguda publicitat”.

Amb l'objectiu d'implicar a tots els veïns, Máñez reclama a l'alcalde la convocatòria d'una assemblea ciutadana. “S'ha de convidar a tot el poble al fet que conega aquest projecte de parc eòlic. I en aquesta assemblea es resolguen els dubtes i es responga a les qüestions que per part de la ciutadania consideren oportunes. El parc eòlic de la Selleta afecta a tota la població” ha considerat el regidor.

Pujar