elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilafranca inaugurarà el gimnàs municipal el 13 d'abril

Vilafranca inaugurarà el gimnàs municipal el 13 d'abril
  MÉS FOTOS
  Vilafranca inaugurarà el gimnàs municipal el 13 d'abril - (foto 2)
  Vilafranca inaugurarà el gimnàs municipal el 13 d'abril - (foto 3)

  L'Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una jornada de portes obertes per inaugurar les noves instal·lacions del gimnàs municipal, situat al costat de la piscina del municipi. Serà el proper dijous 13 d'abril amb una mostra d'algunes de les activitats que es van a desenvolupar a partir de la seua posada en marxa. Així, de forma gratuïta, a les 10:30 hores començaran al gimnàs les activitats de cicle indoor i els circuits de GAP i CrossFit que estaran supervisades pels instructors de Esport i Diversió.

  A partir de les 11:30 començarà una màster class de Kangoo Jumps a l'exterior de les instal·lacions a càrrec de Desiré Foncubierta, instructora internacional d'esta modalitat de fitness. Les inscripcions per a esta activitat es poden realitzar a l'oficina de la piscina, amb un preu de 7 euros. Al mateix temps que es desenvolupen les activitats, les instal·lacions del gimnàs estaran obertes al públic.

  El consistori ha emprès la segona fase de les obres corresponents a les instal·lacions esportives. La primera va ser la construcció de la piscina climatitzada situada al costat de la descoberta. El nou gimnàs compta amb tres plantes, a la primera es disposen les màquines de musculació així com un espai per a l'entrenament funcional que inclou sessions de TRX. A la planta superior es van a situar màquines com les bicicletes el·líptiques o les cintes i serà l'espai destinat a les classes de fitness i cicle indoor que se sumaran a les ja disponibles fins a la data de Pilates i aeròbic amb step. A la sala de la tercera planta es realitzaran les classes de ioga.

  L'ajuntament, amb l'objectiu de donar a conèixer totes les activitats que es realitzen al llarg de l'any en estes instal·lacions, s'ha previst que les classes del mes d'abril siguen gratuïtes per formar els grups de cada classe el mes de maig.

  Pujar