2 de desembre de 2020 2/12/20

Vicente-Ruiz (PP): “Que el PSOE plantege un peatge bla per a l’A7 és de tindre la cara molt dura”

Vicente-Ruiz (PP): “Que el PSOE plantege un peatge bla per a l’A7 és de tindre la cara molt dura” - (foto 1)
  • La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, considera que la proposta del Ministeri de Foment de cobrar per autovies gratuïtas és “vergonyosa”

  • Vicente-Ruiz (PP): “El PSOE demostra que el seu objectiu és recaptar per a gastar en lloc d’invertir en infraestructures útils que té paralitzades en la nostra província”

La secretària general del Partit Popular a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha considerat “vergonyosa” la proposta del Ministeri de Foment d'imposar peatges blans a les autovies gratuïtes. Per al cas de Castelló, l'afectada seria la A7, una autovia l'execució de la qual “el PSOE té bloquejada” i a la qual ara “pretén aplicar una tarifa blana, que és de tindre la cara molt dura”.

Per a la portaveu del PPCS en la província de Castelló, “el PSOE el que hauria de fer és pensar a invertir per a garantir desenvolupament i creixement en lloc de recaptar amb l'afany de gastar”. Des de la província de Castelló, “anem a defensar els interessos dels nostres veïns, perquè aquesta província única té un potencial inesgotable que no pot quedar paralitzat en mans d'un PSOE al que no li agrada treballar”.

De fet, per a Vicente-Ruiz, “al PSOE solament li interessa esforçar-se per a posar el cassó i cobrar dels ciutadans però no per a lluitar per garantir futur i oportunitats”. En opinió, de la secretària general PPCS, “anem a defensar a Castelló per sobre d'un PSOE que ni tan sols ha complit la seua promesa de liberalitzar l'autopista AP-7 i ja està pensant com fer caixa a costa de l'autovia A7 que és i ha de seguir sent gratuïta”.

Des del PPCS, “anem a deixar-nos la pell per garantir serveis i prestacions als nostres veïns enfront de les retallades de l'esquerra socialista. Perquè hem de treballar per a resoldre els problemes dels ciutadans, no per a crear-los nous amb l'únic interès de cobrar de les seues butxaques”.

Pujar