27 de setembre de 2020 27/9/20

Vicente-Ruiz: “Som el partit de la unitat enfront dels ‘tasazos’ de l’esquerra”

Vicente-Ruiz: “Som el partit de la unitat enfront dels ‘tasazos’ de l’esquerra” - (foto 1)

    La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que “som l'únic partit que defensa sense complexos la unitat d'Espanya, la defensa de la Constitució i de l'Estat de Dret. Així, amb la mateixa fermesa, els alcaldes i regidors del PPCS seguirem units per a frenar els ‘tasazos’ de l'esquerra”.

    Vicente-Ruiz ha indicat, en la reunió comarcal que els populars han mantingut aquest matí a Xilxes, que “hem estat des del primer moment al costat de les famílies i els petits comerços per a frenar el ‘tasazo’ de les brosses. Solament gràcies a la pressió dels nostres representants en el consorci hem aconseguit que PSOE i Compromís retiraren la seua proposta d'incrementar per segona vegada en menys d'un any la taxa”. No obstant açò, “com la proposta que ha tirat endavant no ens sembla suficient, hem presentat al·legacions perquè els comerços xicotets paguen encara menys i que les cotxeres de menys de 200 metres quadrats queden exemptes del pagament de la taxa”.

    Amb el govern del Botànic, els ‘tasazos’ s'han convertit en alguna cosa habitual. A la idea d'implantar la taxa al turisme, cal sumar també la taxa de les brosses que PSOE i Compromís han incrementat un 30% en la zona sud de la província, la taxa per a les proves esportives que el Consell ha congelat per la pressió social, o els impostos de successions i de patrimoni que el govern de Ximo Puig i Mónica Oltra han augmentat en aquesta legislatura.

     

    Pujar