23 d’octubre de 2019 23/10/19

Vicente-Ruiz: “Mentre el Consell augmenta el nombre d'alts càrrecs i assessors, deixa tirats a més de 2.500 dependents castellonseses”

Vicente-Ruiz: “Mentre el Consell augmenta el nombre d'alts càrrecs i assessors, deixa tirats a més de 2.500 dependents castellonseses” - (foto 1)

  La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha denunciat “l’absolut desastre i deixadesa del Consell de Ximo Puig i Mónica Oltra en Sanitat" amb més de 2.500 castellonenques en llista d'espera en atenció a la dependència als quals “deixa tirats, mentre augmenta el nombre d'alts càrrecs i assessors".

  Per açò, Elena Vicente-Ruiz ha demanat a Ximo Puig i Mónica Oltra que aprofite aquest cap de setmana el seu retir a Montanejos per a preocupar-se de debò dels problemes de la gent.

  La responsable del PPCS ha assenyalat que “és curiós que l'esquerra valenciana que segueix dient que venia a rescatar persones i que segons ells realitzen la millor política social, resulta que la prioritat són les persones afins a ells". En aquest sentit, Vicente-Ruiz ha apuntat que l'increment d'assessors és “espectacular” amb 81 nòmines més per “al colocòdrom de Puig i Oltra".

  “La gent s'amuntega en urgències sense ser atesos, suportant altes temperatures”. Per a Vicente-Ruiz, “el Consell abandona als més vulnerables i es dedica a usar els diners per a col·locar als seus i per a una tele pública que utilitzen per a autobombo”.

  Per als populars, “mentre els castellonencs seguim patint unes llistes d'espera en dependència i sanitat inacceptables, el govern de Puig i Oltra ha establit una agència per a col·locar als seus”.

  ocultar
  Vicente-Ruiz: “Mentre el Consell augmenta el nombre d'alts càrrecs i assessors, deixa tirats a més de 2.500 dependents castellonseses”
  Pujar