1 d’octubre de 2020 1/10/20

Vicente-Ruiz: "És un escàndol ocultar les festes de Pedro Sánchez sota un secret d'Estat"

Vicente-Ruiz: "És un escàndol ocultar les festes de Pedro Sánchez sota un secret d'Estat" - (foto 1)

  La secretària general del Partit Popular de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha qualificat de "escandalosa" la decisió del Govern de Pedro Sánchez després d'haver declarat secret d'Estat els detalls sobre la seua visita a un concert en el FIB (Festival Internacional de Benicàssim).

  El Govern s'ha negat a contestar a dades com qui acompanyava al president en la seua nit de festa o el cost que va suposar. Per a la responsable del PPCS "és la primera vegada en la història que es declara secret d'Estat una nit de festa". Tal com ha advertit la responsable orgànica del Partit Popular de Castelló, "es tracta d'un ús fraudulent de les facultats del Govern".

  Vicente-Ruiz considera que "no es pot insultar d'aquesta manera a la intel·ligència dels espanyols ja que tothom sap que va usar l'avió oficial per a venir al FIB i, ara, tracten d'ocultar-ho i ho fan pervertint les eines de les quals disposa l'Estat".

  El PPCS ha exigit avui "total transparència" al Govern en aquest assumpte "i que donen la cara i expliquen les despeses: qui va acompanyar al president, quant va costar obrir l'aeroport per a ell solament" ja que "si van dir que era una visita de treball, no tenen perquè ocultar gens de la reunió".

  La secretària general considera que "per molt que el vulguen ocultar, al final se sabrà tot i llavors descobrirem què és el que vol ocultar Pedro Sánchez i el seu equip".

  Pujar