21 de setembre de 2020 21/9/20

Vicente-Ruiz: “El Consell suspèn ja el primer dia del curs per les retallades en sanitat”

Vicente-Ruiz: “El Consell suspèn ja el primer dia del curs per les retallades en sanitat” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vicente-Ruiz: “El Consell suspèn ja el primer dia del curs per les retallades en sanitat” - (foto 2)

  La secretària general del Partit Popular a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui que"el primer dia de la volta al col·le la Generalitat ja suspenga" per les retallades que apliquen al sistema sanitari de la província de Castelló. La responsable popular ha denunciat que "lo únic que no ha fet vacances han sigut les tisores que han seguit eliminant serveis per als ciutadans de la província".

  Tal com ha advertit Vicente-Ruiz, "mentre es gasten diners en qüestions supèrflues, no hi ha diners per a comprar un mamógrafo que fa falta a Castelló el que provoca que cada vegada que es desbarata el que existeix es dispara la llista d'espera". A açò se li uneix que en algunes zones de la província, directament, han eliminat el servei de revisions de mamografia. Per exemple, en la comarca del Palancia s'ha eliminat el servei i les dones que vulguen fer-se la revisió han d'anar fins a València.

  La dirigent del PP considera que "no pot ser que cada setmana hi haja notícies de noves retallades en la sanitat de Castelló i que duguen a terme aquesta fustigació sense precedents contra una província". Vicente-Ruiz recorda per exemple el tancament total de quiròfans a l'estiu, el tancament d'habitacions, l'eliminació del Banc de Sang, el tancament de centres de salut, l'acomiadament de personal... Tot açò està generant un minvament dels serveis sanitaris de la província de Castelló i, sobretot, de l'atenció als pacients.

  "En lloc de gastar-se diners a traduir al valencià les cartilles d'embaràs, haurien d'invertir-ho en el que de debò fa falta: en prevenció, en personal i en infraestructures", ha advertit avui la secretària general.

  Pujar