25 de novembre de 2020 25/11/20

Vicente-Ruiz (PP) confia en que "Martí no regale l’Hospital Provincial com ha fet amb la piscina"

Vicente-Ruiz (PP) confia en que "Martí no regale l’Hospital Provincial com ha fet amb la piscina" - (foto 1)
  • La portaveu adjunta del PP en la Diputació demana conservar el patrimoni de la província i garantir serveis i prestacions propietat dels 135 municipis de Castelló

El Partit Popular de la Diputació de Castelló ha reclamat a José Martí, president de la institució, que no regale l'Hospital Provincial com ha fet amb la piscina i la antiga comissaria. Elena Vicente Ruiz, portaveu adjunta del Grup Popular en la Diputació, ha fet aquestes declaracions després de la cessió d'aquests dos immobles a l'Ajuntament de Castelló que “ens fan témer que l'Hospital Provincial puga ser el següent edifici a regalar”.

Vicente-Ruiz ha lamentat que en menys d'un mes “el PSOE haja decidit regalar immobles que són patrimoni de tota la província”. “La antiga comissaria o la piscina provincial són propietat dels 135 municipis de Castelló”. Per aquest motiu, “la Diputació ha de garantir serveis i prestacions a tots els ciutadans, seguir sent útil a tota la província, i no cedir el seu patrimoni per a pagar favors polítics”.

Des del Grup Popular en la Diputació, “confiem que l'Hospital Provincial no siga la següent cessió”. Per a Vicente-Ruiz, “el centre hospitalari és un emblema de Castelló en el qual hem d'invertir per a garantir l'excel·lència que sempre li ha caracteritzat”. Durant l'etapa de govern del PP, “ho vam fer enfrontant-nos als reiterats intents de desmantellament als quals el PSOE va sotmetre a l'hospital des del Consell. Ara esperem que aquest esforç, inversió i compromís amb l'excel·lència de professionals al servei dels pacients no es perda d'una plomada perquè Martí decideix regalar-ho”.

Per a la portaveu adjunta del PP en la Diputació, “el president ens trobarà sempre per a treballar en favor dels 135 municipis de Castelló. Per a invertir, millorar i reforçar prestacions que des d'aquesta casa s'ofereixen amb la intenció de ser útils a tota la província. I per a aconseguir-ho no creiem que la millor fórmula siga regalar propietats i despatrimonializar la institució, sinó arremangarse i treballar per l'única cosa que importa: els ciutadans d'aquesta província única”.

Pujar