elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent Marzà dona suport a la candidatura d’Avancem pel poble

Vicent Marzà dona suport a la candidatura d’Avancem pel poble
  MÉS FOTOS
  Vicent Marzà dona suport a la candidatura d’Avancem pel poble - (foto 2)
  Vicent Marzà dona suport a la candidatura d’Avancem pel poble - (foto 3)

  El cap de llista de Compromís a les Corts per la circumscripció de Castelló, Vicent Marzà, va acompanyar a la candidata a l’alcaldia de les Useres, Cristina Flors, i als membres de la candidatura “Avancem pel poble“ durant sopar de pa i porta organitzat divendres passat, 15 de març, al qual van acudir més de 70 persones.

  A l’acte també van ser presents Belén Bachero i Imma Carda, que ocupen el tercer i cinqué lloc a la llista autonòmica per les nostres comarques, i Víctor Garcia, l’alcaldable de Compromís a l’Alcora.

  Cristina Flors, qui ressaltà ”la solvència” de l’equip que l’acompanya en estes eleccions municipals, va afirmar sentir-se ”afortunada que un grup de persones tan capaces hagen confiat en mi per dur avant este projecte que ens ajudarà a canviar la manera de fer política al nostre poble”.

  Entre les propostes i els temes suggerits pels assistents, per al debat amb Marzà i Flors, van destacar el despoblament i la situació del procés de construcció de l’escola. Vicent Marzà va apuntar que els dos temes van de la mà, ja que “només assegurant l’accés als serveis bàsics, com l’educació, es pot frenar la migració que pateixen els municipis de les comarques de l’interior“.

  En este sentit, Marzà afirmà que “el Centre d’Infantil i Primària de les Useres ha sigut una prioritat per a Compromís en la passada legislatura”. Finalment, va apuntar que el projecte bàsic ja està realitzat i ara mateix s’enllesteix el projecte d’execució.

  Pujar