28 de novembre de 2020 28/11/20

Ventura: “La improvisació de Conselleria amb les vacunes de la grip és l'enèsim exemple del caos de la sanitat del Botànic

Ventura: “La improvisació de Conselleria amb les vacunes de la grip és l'enèsim exemple del caos de la sanitat del Botànic - (foto 1)
  • La portaveu de Cs en la província de Castelló lamenta que "s'està jugant amb la salut de les persones més vulnerables"

La portaveu provincial de Ciutadans (Cs) a Castelló, Merche Ventura, ha assegurat que "la mala planificació i la improvisació de la Conselleria de Sanitat amb les vacunes de la grip posa en perill als més vulnerables durant els pics més alts del virus ja que no fa efecte fins a quinze dies després". "Aquest desproveïment és l'enèsim exemple del caos en el qual està sumida la cartera d'Ana Barceló i que afecta tant a paciències com facultatius", ha destacat la portaveu.    

En aquest sentit, Ventura ha lamentat que "s'estiga jugant amb la salut de les persones per culpa de la incompetència d'uns pocs". "Aquest episodi tan lamentable se suma a les llistes d'espera quirúrgiques de rècord als hospitals castellonencs, un servei d'hemodiàlisi tercermundista, ambulatoris tancats a la vesprada per Nadal o personal descontent per tot arreu. Un desastre", ha assenyalat la portaveu, qui ha demanat a la consellera que "aprofite aquestes dates nadalenques per a fer una reflexió sobre la seua gestió i treballe per recuperar la qualitat de la sanitat valenciana".

 

Pujar