2 de juny de 2020 2/6/20

El vent arranca teulades, arbres i causa incendis a Castelló

El vent arranca teulades, arbres i causa incendis a Castelló
El vent arranca teulades, arbres i causa incendis a Castelló
  • Els bombers han realitzat una vintena d'actuacions en aquestes primeres hores del dilluns

MÉS FOTOS
El vent arranca teulades, arbres i causa incendis a Castelló - (foto 2)
El vent arranca teulades, arbres i causa incendis a Castelló - (foto 3)

Matí molt complicat la d'aquest dilluns a la província de Castelló a causa del vent. Les fortes ratxes de vent, que aconsegueixen els 100 km/h en alguns punts de la província, han arrancat teulades, arbres i han causat xicotets incendis de vegetació en diferents localitats.

Així, tal com han informat des del Consorci Provincial de Bombers, els efectius han realitzat un total de dèsset serveis en aquestes últimes hores. A Vila-real, han assegurat una teulada estructural de xapa metàl·lica que havia sigut arrancada pel vendaval. Els bombers han hagut d'assegurar per a evitar possible caiguda a la via pública.

També s'han retirat arbres caiguts a Benicàssim, La Vall d'Uixó i Onda i han hagut d'extingir xicotets incendis de vegetació a Almenara, Betxí, L'Alcora i Cabanes.

Tal com els està comptant elperiodic.com, es prega precaució durant tota la jornada d'aquest dilluns per a circular pel carrer ja que l'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'avís taronja per fortes ratxes de vent.

Els avisos estan actius des de fins a les 20.00 hores del dilluns en tot el territori, per ratxes que podrien arribar als 100 quilòmetres per hora a l'interior, i als 90 en el litoral. Quant a la província de Castelló, l'avís és groc a l'interior sud des de les 20.00 fins a mitjanit, per ratxes de fins a 80 km/h.

L'alerta per fort vent ha obligat a tancar parcs, jardins i cementeris a València. El port de València també ha decidit tancar aquest dilluns pel risc per vendaval i l'alerta per fenòmens costaners.

A Alacant, l'Ajuntament també ha decretat la suspensió de totes les activitats autoritzades a l'aire lliure a partir de les 00.00 hores del dilluns, com a mesura preventiva davant les fortes ratxes de vent previstes per a la jornada.

Pujar