5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP urgeix al PSPV ajudes per a evitar una pandèmia social

El PP urgeix al PSPV ajudes per a evitar una pandèmia social - (foto 1)

    El Grup del Partit Popular en la Diputació de Castelló ha fet una crida al PSPV perquè la Diputació “dedique els seus fons a frenar una pandèmia social”. La greu situació que ha generat una crisi sanitària d'índole mundial, “s'ha traduït a la nostra província en un increment de l'atur i un augment de l'emergència social”.

    Per a Nieves Martínez, diputada provincial del PP, “és urgent que a les prop de 30.000 víctimes oficials que s'ha cobrat aquest virus no se sume ara una pandèmia d'àmbit social”. “És el moment de dedicar tots els esforços que el PSPV ha heretat de la gestió econòmica del PP per a garantir que les famílies que han perdut la seua ocupació i tenen dificultats per a arribar a fi de mes, aconsegueixen recuperar-se”.

    Per a aconseguir-ho, “la Diputació disposa d'una esplaiada liquiditat i una àmplia capacitat d'endeutament per a contractar les pòlisses necessàries que rescaten a la nostra província”. És fonamental, assenyala Martínez, “reforçar els serveis d'atenció domiciliària que presten els ajuntaments”. Per aquest motiu, “és a l'administració local, la que està en primera línia, la que ha de rebre ajudes de la Diputació per a atendre aquest increment d'assistència que ja es detecta en l'àrea de Serveis Socials”.

    En paral·lel, considera la diputada del PP, “és el moment de multiplicar els fons que reben associacions i entitats de caràcter benèfic a la nostra província”. “Són termòmetres claus en una situació de crisi i ja molts s'estan veient desbordats per l'augment de les sol·licituds”. Per a Nieves Martínez, “és fonamental actuar amb diligència i rapidesa, perquè de no fer-ho estarem provocant que moltes famílies acaben en una situació vulnerable fruit d'una crisi sanitària que ha tingut un impacte econòmic dramàtic. És el moment que el PSPV garantisca el rescat de la nostra província”.

    Pujar