elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP urgeix activar ajudes en Diputació pel temporal davant la tardança del PSOE a reaccionar

El PP urgeix activar ajudes en Diputació pel temporal davant la tardança del PSOE a reaccionar
  • Els populars recorden que les ajudes del temporal Gloria encara no s'han cobrat un any després i exigeixen que s'agiliten subvencions davant els danys de Filomena

  • David Vicente: “Els danys d'aquest nou temporal se sumen a una complicada gestió per la pandèmia i els alcaldes necessiten ajuda”

El Partit Popular en la Diputació de Castelló ha exigit que de manera ràpida s'activen ajudes per a fer front als danys ocasionats pel temporal Filomena. El diputat del PP, David Vicente, ha advertit que “l'important és, sobretot, que siguen ràpides i eficaces ja que l'actual equip de govern és conegut com la lenta Diputació” i, com a mostra, ha recordat que “fa un any del temporal Gloria que va destruir la costa de la província i molts pobles encara no han cobrat”.

El responsable del PP ha assenyalat que “el temporal Filomena ha afectat molt a l'interior i ha causat danys en infraestructures públiques i privades, danys que se sumen a una situació molt difícil de gestionar com és la pandèmia del Covid-19”.

El diputat popular ha explicat que “el temporal Filomena ha afectat l'interior, aïllant municipis i danyant infraestructures, però, també ha afectat el litoral de la província ja que mentre el Govern d'Espanya no escometa millores i aposte per una solució integral, cada vegada que hi ha un temporal, arrasa la costa de la nostra província”.

David Vicente ha recordat que “la Diputació disposa d'una bona salut financera gràcies a la gestió del Partit Popular i hauria de ser àgil a l'hora de tramitar ajudes” i ha aprofitat per a agrair “la labor dels Bombers, l'UME, Guàrdia Civil… tots els que van treballar en les complicades jornades del temporal”.

“La labor dels professionals ha sigut magnífica, encara que la gestió política hauria d'haver sigut millor ja que no s'explica com, malgrat estar anunciat el temporal, ens quedem sense sal per a moltes poblacions", ha recordat Vicent.

Pujar