21 de gener de 2021 21/1/21

La Universitat Jaume I difon la seua oferta formativa de grau en el Saló d'Orientació Universitària Unitour de Saragossa

La Universitat Jaume I difon la seua oferta formativa de grau en el Saló d'Orientació Universitària Unitour de Saragossa - (foto 1)

    La Universitat Jaume I de Castelló promociona la seua oferta docent en el Saló d'Orientació Universitària Unitour que se celebra aquest dijous 16 de gener de 2020 a l’Hotel Boston de Saragossa. Unitour és un saló d'orientació que s'organitza en diversos punts d'Espanya, Portugal, Itàlia, Andorra i Mèxic per a assessorar i orientar l’estudiantat a l'hora de triar grau i que permet reunir universitats públiques i privades amb estudiants d'instituts. En el saló participen més de 30 institucions educatives. 

    Amb el lema «Marca la diferència, #somUJI», la universitat pública de Castelló anima l’estudiantat de secundària a estudiar en el campus castellonenc. La participació en fires i esdeveniments educatius és una de les accions que es realitzen des del programa de promoció de la universitat «Destí UJI» a l'Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana. Les pròximes cites seran Unitour Castelló i València, els dies 28 i 29 de gener respectivament.

    Pujar