elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben mort a la presó al líder de la secta sexual de Vistabella del Maestrat

Troben mort a la presó al líder de la secta sexual de Vistabella del Maestrat
  • La titular del Jutjat d'Instrucció número 6 de Castelló, que investiga el cas, va acordar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança

Aquest matí han trobat mort en la seua cel·la al principal líder de la secta sexual desarticulada el passat octubre en una masia de Vistabella del Maestrat, en la provincial de Castelló.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 6 de Castelló, que investiga el cas, va acordar l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de tres d'ells, inclòs el presumpte líder del grup, qui ara ha aparegut sense vida en la seua cel·la.

Aquest home, de 64 anys, va ser enviat a presó al costat d'altres dos membres, per delictes d'agressió i abús sexual, tant contra adults com contra menors d'edat, tràfic d'éssers humans amb finalitats de dominació domèstica i sexual i exhibició de pornografia a menors, sense perjudici d'ulterior qualificació.

Pel que sembla, existeixen fins a 12 víctimes d'abusos sexuals, entre ells diversos menors, als quals convertien en adeptes per a cometre els abusos, al mateix temps que es quedarien amb el seu patrimoni personal.

Pujar