elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDIS CASTELLÓ

Tres incendis a la província de Castelló: Emergències establix el nivell 1 a Càlig

Tres incendis a la província de Castelló: Emergències establix el nivell 1 a Càlig
  • Bombers del consorci provincial i forestals de la Generalitat continuen treballant contra el foc

Gran mobilització de bombers este matí a la província de Castelló per a atendre tres incendis a Càlig, Sot de Ferrer i el Toro.

Incendi a Càlig

Sobres les 13.00 hores s'ha declarat un incendi forestal a Càlig. Dos mitjans aeris, tres unitats dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana, dos autobombes, una dotació dels Bombers del Consorci Provincial de Castelló, un coordinador i un agent mediambiental s'han desplaçat fins al nord de Castelló per a controlar les flames.

A les 13.48 hores, el Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació 1 del pla especial d'incendis forestals per proximitat a béns no forestals.

Incendi al Toro

També a la comarca de l'Alt Palància, en el límit amb Terol, s'ha registrat un incendi en la Vila del Toro.

En este cas, l'incendi s'ha declarat sobre les 10.00 hores en la partida del Racó d'Arnau, en la Serra del Bou. I fins al lloc s'han desplaçat dos dotacions de Bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, cinc unitats del Servici d'Emergències Forestals de la Generalitat Valenciana, dos helicòpters amb Unitat de Bombers Forestals, dos avions i un coordinador forestal.

L'incendi es va donar per controlat a les 12.01 hores, encara que en la zona romanen treballant una unitat dels bombers forestals i una autobomba per a assegurar la completa extinció del foc.

Incendi a Sot de Ferrer

En el cas de Sot de Ferrer (Alt Palància), l'incendi s'ha produït en una caseta de camp envoltada de zona de pineda. Diversos mitjans s'han desplaçat per a extingir les flames: una dotació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, dos unitats dels bombers forestals i tres mitjans aeris.

Pujar