elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres apunyalats en una mateixa nit en baralles a Burriana, Castelló i Segorbe

Tres apunyalats en una mateixa nit en baralles a Burriana, Castelló i Segorbe
  • En els dos primers casos els ferits eren molt joves, mentre que el de Segorbe tenia 39 anys

En una sola nit la província de Castelló ha registrat tres baralles amb ferits per arma blanca. Les baralles han tingut lloc a Burriana, Castelló i Segorbe i en els dos primers casos els apunyalats tenien 18 i 20 anys.

Tal com han informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, el primer dels successos va tenir lloc dijous a les 22.50 hores, quan s'alertava el CICU que hi havia una persona ferida per una baralla, al carrer Teodor Llorente de Burriana.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat de SVB, l'equip sanitari de la qual va assistir un jove, de 18 anys, ferit per arma blanca. Va ser evacuat inicialment a l'hospital La Plana de Vila-real i des d'allà va ser traslladat a l'hospital La Fe de València, en una ambulància del SAMU.

A les 00.40 hores entrava un altre avís al CICU, mitjançant el qual s'alertava que un jove havia estat agredit a l'avinguda Barcelona de Castelló. El CICU va mobilitzar una unitat de SVB.

L'equip sanitari de suport vital bàsic va assistir el xic, de 20 anys, ferit per arma blanca i va ser traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló.

Al voltant de les 2 hores de la matinada, des del centre de salut de Segorbe se sol·licita la intervenció del CICU per assistir un home ferit per arma blanca.

El ferit va ser evacuat des del centre de salut, a l'hospital de Sagunt en una unitat del SAMU. Poc després, l'home, de 39 anys, és traslladat a l'hospital Clínic de València en una altra ambulància de suport vital avançat.

Pujar